Landeveisykling vs stjernetråkket

I dag skulle jeg delta på mitt første sykkelritt, og valgte å bli med i klassen trim som betyr at man sykler uten tidsbrikke, og dermed sykler uten noen form for tid. Sant å sies var vel ikke motivasjonen helt på topp, når jeg vet at jeg har svømmetrening i kveld, men valgte altså å møte opp og se hvordan opplegget var. Jeg hadde ikke meldt meg på, men i klassen trim, kunne man melde seg på en time før rittet skulle begynne, og dette kostet 100 kroner inkl lisens. Hadde på forhånd hatt kontakt med arrangør, og fikk beskjed om at det var en liten deltagerbevis til alle som gjennomførte, også i klassen trim. Vel inne på sekretariatet var det et bord med full av ulike medaljer som skulle deles ut til de ulike klassene når de kom i mål. Jeg fikk beskjed om at det var et krus til alle som fullførte, inkl. trimklassen, men det var ingen krus i denne klassen, kun til tur klassen. Jeg spurte, og fikk til svar at det var ingen deltagerbevis til trimklassen.

Når jeg deltar på ulike arrangører, er det for mitt vedkommende greit og ha et bevis på vel gjennomført, i dette tilfelle, kunne jeg ligså godt ha syklet 60 km for meg selv, noe jeg gjorde, men distansen ble en rolig 20 km tur, og lader heller opp i kveld 🙂 Under er ruten jeg egentlig skulle hatt syklet.

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Treningsøkter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

code

3 × 5 =

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.