Kun 374 kcal

I dag var det på`n igjen med sykling, og atter en gang sitter jeg igjen med den følelsen at jeg ikke har forbrent noen ting, når man har syklet 11,01 km på 42 minutter og 40 sekunder. Forbrenning av kalorier KUN 374

Gjennomsnittspulsen lå på 116, makspulsen var 137, og minimumspulsen på 86. Fettprosent av kalorier ble på 25 %. Gjennomsnittlig sykkelhastighet: 15,5 km/h. Sportsoner: 2 og 3, så denne økten kunne jeg egentlig være foruten.

9 september tok jeg en joggetur, og da ble det 11,38 km og en tid på 1 time og 23 minutter. Forbrandt 833 kcal og fettprosenten av kalorier ble 14 %.

Trening

       23

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Treningsøkter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.