Kroppen som ville noe mer

I dag var planen å løpe en times tid på tredemøllen, og så ta fatt på en runde med styrketrening etterpå, der bryst, skuldre, triceps og mage stod på programmet, men slik gikk det altså ikke til, da jeg kjente på kroppen at den ville fortsette. Resultatet ble at jeg løp 100 minutter, eller 1 time og 40 minutter, altså 40 minutter lenger enn planlagt. Etter 100 minutter slo tredemøllen seg av, og får å roe kroppen litt ned etter en intens løping, måtte jeg starte tredemøllen på nytt, og gå ytterligere 10 minutter.

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Treningsøkter. Bokmerk permalenken.