Beina stivnet etter 4 runde

I dag hadde jeg planer om å jogge 4,2 km, men slik gikk det altså ikke. Grunnen som jeg tror at jeg måtte gi meg, var nok at jeg ble for kald og stiv i beina, som hadde noe med at jeg løp i kortbukse og IKKE taits bukse som jeg først tenkte på og ha på meg i dag. Eller? vet ikke om jeg hadde blitt stiv i beina hvis jeg hadde på meg bukse isteden. Jeg skulle egentlig løpe litt over 7 runder, men måtte altså bryte etter den 4 runde, da beina rett og slett sviktet. Vel vel…dette var synd, men lover at jeg kommer nok sterkere tilbake en dag…..og kanskje «litt» mer forberedt. 🙂  På en annen side ble det jo 23,4 km, og det er jo bedre enn ingen ting, og forbrandt hele 2335 kalorier i dag. 🙂

 

Fra nye online- jogging uten kart

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Treningsøkter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.