Klar for joggetur

I dag ble distansen på 12,01 km, og forbrandt hele 1333 kalorier. Merket på pulsen at forkjølelsen sitter i kroppen enda. Etter endt økt, så jeg på klokken at jeg trente så og si hele turen i pulssone 5 og det er det man kaller maksimal trening. Fulgte med pulsen under turen, og så at jeg hadde en puls mellom 150 og 160. DET! er mye! Merket at jeg måtte «presse» kroppen gjennom 7 km, det var da kroppen skjønte at det ikke var noe vits i å stritte mer i mot. Kanskje ikke så lurt i lengden det jeg gjorde i dag. Må nok høre mer på kroppen heretter.

Jon Treningsfordeler jogging-Maksimaltrening+Fra nye online-joggingTrening

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Treningsøkter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.