Kink i ryggen stoppet ikke meg

Etter onsdagens svømmetrening skulle jeg ta salto med vridning under vann, slik at kroppen skulle vende i riktig retning. I det jeg vridde kroppen, hørte jeg et lite klikk i ryggen. Rastløs som jeg er så stoppet ikke kink i ryggen meg med å fullføre dagens treningsøkt. ? Mandag får man heller oppsøke profesjonell hjelp.

 

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Treningsøkter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.