Kicket ved å bli med i et løp

Etter mange uker med forberedelse, var endelig den store dagen kommet. Gjett om jeg var spent, så spent at når jeg stod på startstreken og det var 5 minutter til start, oppdaget jeg når jeg startet pulsklokken at det var noe som manglet, og jada gpsèn slo seg på, men jeg hadde ikke noe puls? shit! jeg hadde glemt pulsbelte hjemme. Det var så rart, har alltid trent med det, og plutselig hadde jeg det ikke, men det stoppet ikke meg, løpet skulle gjennomføres med eller uten 🙂 Vi var rundt 46 stykken som startet 13:30 altså en havtime før selve hovedløpet. Jeg hadde meldt meg på trimklassen dvs uten tid, men får å få en medalje rundt halsen, måtte jeg komme meg til Gamlebyen innen tre timer.

16 km er et stykke, og får å ikke å bli fort sliten, jogget jeg i moderat tempo de 4 første km, derretter økte jeg tempoet litt til, til jeg passerte 8 km merke. Ved 8 km merke ( moum og halvveis ) sto min kone og min yngste datter og heiet på meg, dette ga meg litt mer kick, og økte yttligere litt tempo til jeg nådde 13 km merke. Langs hele ruten var det mennesker som heiet deg frem, og slikt får deg jo til å løpe litt fortere. Etter jeg passerte 14 km merke, merket jeg at tempoet stoppet ligsom litt opp, ble litt stiv i beina, men så sta som jeg er, økte jeg tempoet igjen og passerte måltreken 15:05, da hadde jeg brukt 1 time og 35 minutter, og det er faktisk min rekord 🙂 Gjennomsnittsfarten lå på 10,5 km.

Takk til arrangørene og dugnadsgjengen som gjorde dette mulig nok en gang.  Det var tre drikkestasjoner på selve ruten, og det passet bra, selv om det ikke var så varmt, var det godt med litt drikke der og da…..om jeg kommer til å melde meg på neste år? absolutt, nå vet jeg hva jeg går til, og fler løp skal det bli, dette er jo såååå gøy 🙂

 

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Trening. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*

code

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.