Keep on jogging :-)

Distansen i dag på joggingen ble 9,85 km, og forbrandt 876 kalorier. Etter 5 km, så jeg at jeg brukte 27 minutter. Så lenge jeg klarer å holde meg under halvtimen, skal jeg være rimelig fornøyd. Brukte 54 minutter og 46 sekunder på turen i dag.Fra nye online-jogging + kart

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Treningsøkter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.