Jualften på forskudd

Etter innlevering av min Garmin Forerunner  920XT tribundle, fikk jeg i dag beskjed at jeg kunne hente en pakke fra Garmin på posten i dag. Og det var ikke den jeg leverte inn som kom, men en nyere variant med navnet Garmin forerunner 935 tri bundle. ? og ikke nok med det. Når jeg kom hjem lå det faktisk en pakke til meg på stuebordet også. Det var en Smartwatch M19. Selv om jeg kan få inn innkommende varsler fra mobilen til  Forerunner 935, har jeg valgt å deaktivere varslene på denne og bruke den kun som en ren treningsklokke og kjører heller innkommende varseler til min nye smartwatch M19. ? noe som fungerer helt perfekt. Nedenfor ser dere hva jeg har mottatt samt noe av spesifikasjonene på de. ?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Garmin Forerunner 935 tri bundle spesifikasjoner finner du her.

https://buy.garmin.com/nb-NO/NO/p/564291/pn/010-01746-06#specs

Smartwatch M19 spesifikasjonene finnet du her.

https://www.moklatasmartwatch.com/2018/07/bakeeym19smartwatch.html?m=1

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Nyttig info. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

code

2 × 5 =

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.