Jogging i finværet

Merker godt at kondisjon er ferskvare ja. Som dere vet har jeg jo tatt noen valg, og det er å forbedre mine svømmeferdigheter, men også i vann MÅ MAN ha god kondisjon. Det merket jeg i dag da jeg løp 13 km. Det var tungt, samtidig som det var varmt. Nå er det bare en ting å gjøre, og det er å få opp kondisjonen igjen, slik at jeg ikke sliter meg helt ut i bassenget 🙂

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Treningsøkter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.