Jogging i 8,5 minus

Brrrrr, litt kaldt var det, men godt var det ivertfall 🙂 Planen var jo å kjøre en dobbeløkt, men siden jeg fikk problemer med pulsbelte, valgte jeg å prioritere å ordne dette fremfor å fortsette. Heldigvis visste deg seg at det var bare å bytte batteri 🙂 Egentlig skulle jeg jogge tidligere, men slik ble det altså ikke.

Fra nye online- jogging uten kart

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Treningsøkter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.