Joggetur med Samsung Gear Fit

I dag jogget jeg uten å ta i bruk min Polar V800, da jeg måtte levere den inn til service. For å loggføre min treningsøkt, måtte jeg ta i bruk min Samsung Gir Fit, og det fungerte jo bra. Om jeg kan stole på den? hmmm. Jogget min korte rute, og ser ivertfall at km stemmer, ligeså kaloriforbruket, og da blir det jo bra 🙂

  

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Treningsøkter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.