Jogget med og mot «Nina»

Huff….dette var tøft. Selv om vi merket bare litt av orkanen Nina, var det å jogge mot Nina, som å jogge opp en bratt oppoverbakke. De første par km, gikk greit, da jogget jeg i medvind, og fikk «god» fart :-), men de resterende km?, DET var tungt, tanken å avbryte slo meg, men så sta som jeg er, fullførte jeg, selv om jeg brukte lenger tid på denne løypen. Distansen ble på 5,84 km, med en tid på 39 minutter og 50 sekunder.Trening

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Treningsøkter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*

code

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.