Jogge i motvind

I dag jogget jeg mot vinden og ikke med vinden, og det merkets, 🙂 uansett så ble ruten på 5,96 km i dag med en forbrenning på 204 kalorier. Hmmm jeg forbrant mer da jeg hadde på pulsklokken når jeg trente styrketrening 😮   rett etter trening fikk jeg servert omelett med masse grønnsaker igjen….og det er jo såååå godt 🙂

Varighet: 00:36:37, HR, gj.sn.: 114, HR, maks.: 150,Kalorier: 274 kcal, Distanse: 5.96 km, Fart, gj.sn.: 06:58 min/km, Treningsbelastning: 45

TreningOmelett med grønnsaker

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Treningsøkter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*

code

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.