Jeg måtte bare prøve

I dag gikk startskuddet for birken. Noen ville jeg skulle bli med og sykle 86 km fra Rena til Lillehammer, men etter en sesong med null konkurranse, så har treningen blitt deretter også. Så jeg meldte pass. ? Etter å ha fulgt litt av birken live, var det som om en forbrenningsmotor ble startet opp i meg, og med iver og pågangsmot ville jeg også sykle 86 km, dog på en annen måte. Og slik ble det.

60 km innendørs sykling med en snitthastighet på rundt 29 km, ble tiden 2 timer og 14 minutter, etter at senteret skulle stenge, kjørte jeg hjem og hev meg på terrengsykkelen og syklet ytterligere 22,17 km, der tiden ble 1 time og 3 minutter. Siden jeg trudde birken var på 80 km, skulle jeg ha litt og gå på, men der tok jeg feil gett. Bommet faktisk med 3, 83 km. ? men pytt med det. Er fornøyd med tiden 3 timer og 17 min jeg. ?

Selv om det ikke kan sammenlignes med birken, måtte jeg bare prøve og sykle den distansen, selv om det egentlig var min fridag. Jeg løp jo litt i går. Pokker»s ta det konkurranse instinktet. På både godt og vondt.?

På bilder under syklet jeg 30 km på 01:02:33, 20 km på 00:46:58, 10 km på :00:23:45, 22,17 km på :01:03:35. Totalt 82,17 km

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Treningsøkter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*

code

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.