Innkjøp av nye løpesko

I dag var jeg å kjøpte meg nye løpesko, kjøpte faktisk 2 par. Ene paret var beregnet kun på asfalt, og det andre paret er mer beregnet i skog og mark. Valget for asfaltløping ble Asics Nimbus gel 17, grunnen var enkel, godt fornøyd med fjorårets par. Siden jeg løper mye på asfalt trengte jeg et par sko som hadde mye demping. Siden jeg brukte mine løpesko til å løpe i skogen/grus/terreng, var det nå på tide å koste på seg et par som var egnet på dette feltet også. Valget endte på Salomon Speedcross 3

asics-gel-nimbus-17-noir-et-blanc-98   20160326_191632~2

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Trening. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.