I gang igjen

Sist jeg trente var halvmaraton 3 april. Jeg tok meg ligeså en uke restitusjon, da jeg følte det, men nå er jeg igang igjen ?

Hadde egentlig tenkt styrketrening i dag, men siden det var så pent vær ute,  ble det en liten sykkeltur på kun 25 km isteden. Som dere vet, kjøpte jeg meg en ny sykkelcomputer, med mange finesser, og en av de var DST som betyr distanse.  Det var litt kult egentlig, da jeg slipper og følge med på klokken hele tiden hvor langt jeg sykler. I følge min gps på klokken kontra DST på sykkelcomputeren, var det ikke mange metrene som skilte de to.?Screenshot_2016-04-11-22-12-32~2

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Treningsøkter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.