I dag var det på`n igjen

I dag som alle andre dager, var det å komme hjem fra arbeid, si hei til min kone og barn, skifte til treningstøy og si hadet 🙂

Økten i dag var jogging, hadde så lyst til å sykle meg en tur, men «trangen» til å jogge tok overhånd 🙂 Det ble 11,38 km og en tid på 1 time og 23 minutter. Forbrandt 833 kcal og fettprosenten av kalorier ble 14 %. Det som motiverer meg til å fortsette nå, er at ser pulsen har blitt lavere når jeg løper, og det tyder jo faktisk på at jeg begynner å få GOD kondis 🙂

Trening

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Treningsøkter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*

code

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.