I dag var det på`n igjen

Ja, så slep jeg kroppen min ut igjen da. I dag ble det jammen 7,05 km. Ikke noe vits i å begynne for hardt, da jeg VET hvordan det kommer til å bli 🙂 Uansett så er det deilig å være tilbake igjen..

Ruten jeg jogget i dag ble på 7,05 km. Her er resultatene:

Varighet: 00:48:15, HR, gj.sn.: 150, HR, maks.: 187, kalorier: 657 kcal, distanse: 7.05 km, fart, gj.sn.: 8,8 km/t, maks hastighet: 10,8 km/t, gj.sn .steglengde: 92 cm, løps indeks: 36, fettprosent av kalorier: 11%.

Trening

Maten jeg tok etter trening , var epleskiver, dog uten syltetøy og sukker da vel å merke, og et glass vann.

Epleskiver

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Treningsøkter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.