I dag ble det litt lenger enn langt

Hele 20.35 km jogget jeg i dag. Det var varmt ute da jeg begynte, men merket at temperaturen falt, jo lenger jeg var ute, og kaldt ble det. Uansett, slik er det bare. Forbrant hele 2077 kalorier på turen ute i dag. Siden jeg har innebygget aktivitets-måler i klokken, teller den også kalorier når jeg er i bevegelse i arbeidstiden, men den blir registrert senere, og blir lagt til når klokken nærmer seg midnatt. Smart ikke sant?

Nå er det nesten en uke siden jeg kjøpte klokken, og i dag viser den allerede disse dataene.Info fra Polar Flow 1Info fra Polar Flow 0Trening

Info fra Polar Flow 2Litt info fra klokkenInfo fra Polar Flow

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Treningsøkter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*

code

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.