Hvor lenge? hvor mye?

Nå om dagene går jeg å tenker på hvordan jeg skal legge opp mine treningsdager, slik at  jeg også kan bli med på noen triathlonkonkurranser, og løpeturer neste år (2016)

Det som frusterer meg mest, er at jeg får rett og slett ikke tiden til å strekkke til, enten så trener jeg for mye, eller så trener jeg feil. Jeg har i det siste prøvd å legge opp noen timeplaner for meg selv, men begge gangene har det gått rett vest 🙁  sikkert fordi jeg prioriterer feil 🙂 Nå skal jeg prøve for tredje gang og legge opp en treningsplan for en uke, og er virkelig spent om jeg klarer å forholde meg til denne. En ting vet jeg og det er at jeg har brukt alt for mange dager nede på treningssenteret og det skal jeg prøve å gjøre noe med nå. Ukeddagen som jeg skal (prøve) å holde meg til nå er:

Mandag: Treningsenter (bryst, skuldre og mage)

Tirsdag: Løping

Onsdag: Fri

Torsdag: Treningsenter (ben, armer, rygg og mage)

Fredag: Sykling

Lørdag: Løping

Søndag: Fri

 

Som dere ser, blir det 5 dager i uken, og enda har jeg ikke med svømming, MEN jeg har bestemt meg å prøve og ta noen dager med svømming fra november av, og for å få dette til, jeg ha noen dager med dobbeltrening. Det vil si mandager kan det bli styrketrening, og dra direkte til en svømmehall for å trene på crawl. Puuuuhh sier vi da 🙂

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Treningsøkter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.