Hvor langt kan man løpe?

Hvor langt kan man egentlig løpe?

Ultraløp eller ultramaraton er en betegnelse på løp som er lenger enn maraton (42195 meter) i distanse. Typiske ultraløp basert på distanse er på 50 eller 100 kilometer.

På slutten av sesongen ble enda et mål oppnådd da jeg fullførte 42195 meter, men hva med 50000 meter? Kan det være mulig? Ja faktisk.

Har lenge hatt ett ønske om å få testet min laktat (melkesyre) og vo2 opptak (maksimal oksygenopptak) og nå ser det ut som om jeg får mitt ønske oppfylt. Fredrikstad triatlon klubb har vært i kontakt med et firma som utfører disse testene. Om jeg skal bli med? Gjett om.

Planleggingen for 2017 er allerede godt i gang. Nye mål skal nås og nye utfordringer skal prøves ut. Ønsker dere alle en riktig så god kveld videre.

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Treningsøkter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*

code

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.