Halvmarraton på tredemøllen

Etter at jeg valgte å prioritere andre prosjekter nå i sommer, har jeg merket at min utholdenhet har synket betraktelig. Det skulle ikke mye til ?…etter 4 uker med trenings opphold, er jeg igjen nå klar for nye utfordringer. Ikke en eneste konkurranse har det blitt i år, da jeg bestemte meg i våres å knekke koden til å bli en bedre crawl svømmer, og koden ble knekt den, med utallige timer i bassenget.? Eneste utfordringen for meg nå, er å se om jeg klarer å stille til startstreken til Fredrikstad maraton som er om drøye 2 mnd. Om jeg er klar, gjenstår jo å se. Det ble jo en halvmaraton på mølla i dag, og det er jo en god start. ? Skulle egentlig løpe 10 km, men når kroppen ville mer, var det bare å gønne på. Gjett om jeg blir støl i morgen.

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Treningsøkter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.