Grunnteknikken i boks

Etter femtende gang med crawl trening, står jeg nå på egne ben og er klar for å mestre dette selv, uten treneren tilstede. Nå er det bare for meg og øve, øve og atter øve, for det er det som skal til. Strekke armene godt ut, løfte brystkassen frem, rette ben, rotasjon av kun overkroppen samt riktig pusteteknikk er det som skal til. Her på videoen puster jeg etter hver 4 tak, og det jeg har lært, er etter hver 3 tak. Det er selvølgelig opp til hver enkelt hva som er best. Koden skal uansett til slutt knekkes 🙂

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Treningsøkter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.