God tempo på sykkel i dag

I dag brukte jeg under 45 minutter på 13,18 km. For å klare det, må man ha en gjennomsnittshastighet på rundt 17 km. Forbrandt faktisk 716 kalorier i dag, og det er bra til å være sykling på så kort tid 🙂 På 10 km brukte jeg 31 minutter og 45 sekunder.

Lørdag den 4. april syklet jeg 20,16 km og brukte 1 time og 15 minutter. Det vil si: 20,16 – 13,18 = 6,98 km, og 1 time og 15 minutter er 75 minutter – 45 minutter er 30 minutter. Jeg brukte 2 minutter og 51 sekunder på 1 km, og i dag brukte jeg 2 minutter og 36 sekunder. Det vi si at jeg brukte kortere tid i dag enn det jeg gjorde om lørdagen sammenlagt yuhuu 🙂

Målet må jo være under 30 minutter på 1 mil 🙂 Høyeste hastighet på 1 km i dag var 35 km/t. Brukte 2 minutter og 36 sekunder.

Fra nye online- sykkelhastighet 1 km

Fra nye online-syklingFra nye online-sykling-kart

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Treningsøkter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*

code

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.