Forberedelser til neste sesong

Etter en sesong med null konkurranse, forbereder jeg nå kroppen til neste års sesong. I skrivende stund, trener jeg nå jevnt og trutt for å holde kroppen «varm». Sesong 2018 skal være fylt med konkurranser både i løping, sykling og triathlon. Om jeg gleder meg? Ja! gjett om 🙂

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Trening. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.