Garmin så langt

Etter at jeg gikk over til ett annet merke, har det absolutt stått til mine forventninger og litt til. Etter en drøyd mnd, var det altså dette som ble kjøpt inn, pluss litt til. Nå har jeg altså tre pulsbelter. Ett til løping, ett til svømming og ett til triathlon dvs at det kan brukes i alle tre grener. Forskjellen er at nå kan jeg bruke ett pulsbelte som registrer data, også under vann. Hva jeg gjør med de to andre er foreløpig uvisst.

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Trening. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.