Garmin klokka inn til service

Jeg har i det siste merket at min Garmin 920XT har registrert doble svømmeøkter i bassenget. I et 50 meters basseng har den registrert 100 meter selv om om jeg svømte 50 meter. Dette er frustrerende. Etter mange samtaler med Garmin support fikk jeg endelig klarsignal til å levere inn klokka til service. Nå er jeg spent hvordan utfallet blir.

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Frustrert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

code

fifteen − 2 =

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.