Gå tur på mølla

Jeg har i det siste ikke vært helt i form da jeg pådro meg noroviruset for litt siden. Det har hengt igjen i kroppen, og har ikke helt turt å ta meg helt ut enda. For å holde kroppen litt i gang, gikk jeg en times tid på mølla i dag. Distansen ble 5 km. Klokka har tydeligvis registret at det har vært lite aktivitet på meg i det siste også. Skjønner ikke hvorfor? ?

 

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Treningsøkter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.