Første triathlon konkurranse gjennomført

Svømming, sykling og løping etter hverandre er vel overstått. Min første triathlon konkurranse i Soon i dag, kan jeg vel si med hånden på hjertet at det var godt å komme tilbake i go’stolen. Jeg var sistemann som ankom syklingen, men tok igjen flere under siste etappe i løpingen. Målet var under 2 timer. Tiden ble jammen 1:49:34. Så slo jeg min gamle rekord igjen. ? Merker det litt i kroppen nå, siden jeg gjennomførte samme rute om onsdag. Da var det «trening»

På vei til konkurransen

På vei til konkurransen

Egen skiftesone

Egen skiftesone

Soon triathlon

IMG_24531

Triathlon resultater- 22 august 2015

Triathlon konkurranse- 22 august 2015

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Mot triathlon. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.