Forkjølelsen tar overhånd

Skulle egentlig vært ute å løpt i dag, men siden forkjølelsen tar overhånd, må jeg nok kaste inn håndkle for en liten stund. Kunne jo selfølgelig trosset dette, men da får jeg det sikkert igjen ved en senere anledning. Kjenner jeg meg rett, blir det vel noe enkle hjemmeøvelser isteden. Jammen rart det der….når man har holdt på en stund, slik som jeg har gjort, merker man at man blir litt «rastløs» 🙂

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Treningsøkter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*

code

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.