Forberedelse til maraton

I dag bestemte jeg meg får å teste utholdenheten min i forbindelse med maraton som er om litt over 2 uker. Jeg var null interessert i tid, når jeg la i vei, heller om jeg var klar i det hele tatt, og bestemte meg å holde en jevn tempo over en lengre tidsperiode. Etter 21 km stod min kone og Mia ute i veien og var klar til å gi meg cola, banan og litt sjokolade. Dette var nok energi til at jeg kunne fortsette litt til. Etter 32 km valgte jeg å stoppe klokken. Tiden jeg brukte var 03:35:01, og forbandt 3333 kalorier. Hastigheten var rundt 9 km og lå i pulssone 4. Det var «kun» 10 km igjen til fullmaraton. Nå ser jeg frem til mange hviledager.

lang-jogging

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Treningsøkter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*

code

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.