Forberedelse til glommaløpet 2015

Ja, nå er det bare 3 uker igjen til jeg skal bli med på mitt første offisielle løp. Glommaløpet 2015 som går fra Sarpsborg til Gamlebyen i Fredrikstad. Distansen er litt over 16 km, og det var det jeg løp i dag. Brukte 1 time og 42 minutter og forbrandt hele 1880 kalorier.

Nå er det bare å lade opp og spise masse sunn mat 🙂

Fra nye online-joggingFra nye online-jogging-kart

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Treningsøkter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.