Fitness og ortostatisk test

Noen ganger er det greit å få passet påskrevet på hvordan det står til med formen og utviklingen. Ser at jeg har gått «litt» ned på kondisen ( 48 isteden for 49 ), men siden jeg vet grunn, er det ikke noe å beskymre seg for. Grunnen er at jeg ikke har hatt nok restitusjon, enkelt å greit. Uansett så ligger jeg på elite nivå i min aldresgruppe, og det er jeg fornøy med 🙂Fitness test og forbedring av kondisjonenFitness test og 1 august 2015Ortostatisk testOrtostatisk test 1 august 2015Ortostatisk test- resultathistorikkOrtostatisk test- resultathistorikk-RMSSD

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Mot triathlon. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*

code

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.