Et godt måltid

Et sundt kosthold og trening hører sammen. I det siste har jeg vært ganske så sløv med mitt kosthold, og prøver nå og komme meg på rett kjøl igjen. Greit at man kan skli litt ut en gang i blant, men når det blir litt vel mye, må jeg nå ta meg i sammen. Protein pannekaker, grove rundstykker, en god salat og frukt er noe som har vært min lunsj i det siste. Det smaker jo så godt. ?

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Trening/ kosthold. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.