Er det mulig?

Nå blir det dessverre ikke noe jogging på noen uker, da jeg klarte å brekke eller så er den kraftig forstuet en av tærne mine i dag. Utrolig altså. 🙁 Det skjedde mens jeg klargjorde vinterdekkene mine i dag. De ble jo fine da. 🙂

 X-Ice XI3 Et piggfritt vinterdekk for nordiske vinterveier.

Michelin 205/55 R 40 Studless x-ice

 

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Frustrert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.