En god treningsøkt i dag

I dag syklet jeg litt over 2 mil på 1 time og 15 minutter. Det synes jeg var bra. Holdt en jevn fart under hele turen. Så at jeg brukte 2 minutter og 51 sekunder på 1 km. På 10 km brukte jeg 30 minutter, forbrandt 1044 kalorier, forbrandt 26% fett. På turen lå jeg i pulssonene 3 og 4. I 37 sekunder var jeg oppe i pulssone 5 🙂

Treningsfordeler- Distansetrening+syklingInnmating- syklingTrening

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Treningsøkter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.