En god start på sommerferie

Trudde starten på ferien skulle bli avslappet jeg, men neida. I dag så tråkket jeg i vei fra Torp til Gamlebyen, Torsnes rundt og endte ut ved Borge skole. Videre mot Begby og Fredrikstad brua. Vendte nesa mot Torp igjen og ikke nok med det. Turen gikk videre mot Årum, ned mot havna, opp igjen mot Kiwi, før jeg vendte sykkelen hjem igjen. Puhh, merket det litt i beina da, men for en flott tur? Ruten jeg syklet i dag, så ut som ett 6 tall ? Alt i alt brukte jeg 2:40:43 og distansen ble på 44, 26 km og forbrandt hele 2165 kcal.

Ut på sykkelturFra nye online-sykling-kart

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Treningsøkter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.