En god økt i dag

Som jeg har sagt før, så føler jeg å bytte litt på mine aktiviteter, slik at det ikke blir så kjedelig. I dag så ble det sykling, og distansen ble 21, 9 km. Jeg brukte 1 time og 21 minutter, og forbrandt 826 kcal. Gjennonsnittspulsen lå på 126, og når jeg «tråkket» til, lå makspulsen på 158. Fettprosenten av kalorier ble på 17 %. Gjennonsnittshastigheten var 16 km/h. Pulssonene lå fra 2-4

Trening

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Treningsøkter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.