En god løpetur i dag

I dag løp jeg litt lenger enn planlagt. Egentlig skulle jeg «bare» løpe 5-6 km, men følte meg i såpass god form at distansen ble hele 11,3 km og forbrandt hele 1046 kalorier. Løpsindeksen lå på 50 og det var jeg rimelig fornøyd med. I min aldersklasse er dette på elitenivå 🙂Fra nye online- jogging uten kart

 

 

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Treningsøkter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*

code

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.