Duathlon i dag

Dette var min andre runde med duathlon, men i fra neste uke, blir det å kjøre triathlon hver 14 dag sammen med Fredrikstad triathlon, svømming minst 2 dager i uken ( en dag med Fredrikstad triathlon ), duathlon en gang i uken, samt sykling og jogging hver for seg en dag i uken. Nevnte jeg styrketrening kombinert med svømming? Må også tenke på restitusjon, slik at kroppen får rikelig med hvile.

Overgangstiden fra sykling til jogging, var litt over 4 minutter, og det! er for mye. Jeg skiftet både bukse og trøye, derfor tok det så lang tid. Forrige runde brukte jeg bare 14 sekunder.

Jeg syklet på tiden 1:12:13, altså 4 sekunder mer en forrige gang, og på joggingen ble det 35:41, det ble også 1:39 mer enn sist gang. Ja ja, slikt kan det gå 🙂

Tempotrening +Fra nye online-duathlon- kart

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Mot triathlon. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*

code

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.