Dobbeløkt med styrke og svømming

I dag kjørte jeg en liten dobbel økt der styrketrening av overkroppen sto på programmet først, deretter var det å trene på crawl teknikken igjen i 50 meters utebasseng ute i det fri. Var akkurat ikke sol og varme, men regn og 18 grader i luften stoppet ikke meg. Det var meg og 2 til som svømte i dag.

Følte at det gikk bedre i dag enn sist gang. Fokuset i dag var å rotere kun med overkroppen og ikke legge meg over til siden som jeg har gjort i det siste. Øvde også på riktig pusteteknikk. Kom i kontakt med en hyggelig gutt som var flink til å svømme crawl. Ble fortalt at det er ikke nødvendigvis å puste etter hver tredje tak, men også etter hver andre tak går også helt fint (noe som han gjorde.) Det funket faktisk overraskende bra med å puste etter hver andre tak, (siden jeg først må få opp min kondisjon i vannet.) Kan tenke med at de som har god kondisjon i vannet, puster etter hver tredje eller hver fjerde tak. Har prøvd meg på hvert fjerde tak, men det måtte jeg bare glemme 🙂 Så god kondisjon hadde jeg tydeligvis  ikke 🙂

Så……riktig rotasjon av overkroppen, der skuldrene kun jobber, strekke armene godt ut, løfte brystkassen frem, puste etter hver andre eller tredje tak (se hvordan det funker for meg først) strake ben, der bena går i jevnt tempo (opp og ned, og ikke så mye bøy i bena) så blir det nok bra til slutt. Jeg skal nok knekke koden en gang jeg også, bare vent og se….

 

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Treningsøkter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*

code

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.