Dette var tøft

Lørdag 21 mars tråkket jeg i vei hele 30,2 km på sykkel. Brukte rundt 2 timer. Forbrandt hele 1781 kalorier. Merket det godt i beina, etter gårsdagen joggetur på 11,2 km, samt 25,2 km på sykkel tirsdag d. 17 mars.

…..men man kommer langt med staheten har jeg funnet ut 🙂 Lørdag 21 mars var det ikke mer enn 4 grader ute når jeg skulle legge ut på en liten treningsøkt. Det var sol og kjempevær. Etter 16 km, begynte jeg å fryse i beina, jeg hadde da syklet halve ruten, da beina nesten nektet å tråkke videre. Tanken var å ta bussen hjem, men NEI!, dette skulle jeg klare på egenhånd. Nesten vel hjemme, hadde jeg passert 24 km, og det føtes som om beina var lagd av isklumper, likevel snudde jeg sykkelen og tråkket ivei nedover igjen, BARE for å runde 30 km, snakk om stahet 🙂 Gjett om jeg var støl når jeg våknet i dagInnmating- sykling lørdag

Fra nye online-sykling_kart

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Treningsøkter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*

code

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.