Dette var skikkelig uvant

Dette var skikkelig uvant. Å fy å fy. Å gå fra vanlige sykkelpedaler til klikkpedaler. Måtte jo prøve, etter jeg ble fortalt at du må regne med «noen’velt». Det er vel ikke så ille vel tenkte jeg. ? Byttet pedaler, satt på meg sykkelskoa og tråkket i vei bortover gaten. Lett… ikke no problem inntil jeg skulle stoppe sykkelen og hva skjedde? Skoa satt visst fast ? ble en smule stresset kan man si…og veltet ? Gikk bra da. ? Har nå syklet frem og tilbake ørten ganger med å øve meg på å vri føttene ut til siden. Det sies at øvelse gjør mester. ?

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Trening. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.