Dette var en bra økt

Jammen ble det 14,23 km med jogging i dag

Oppsummering:

Distanse: 14,23 km

Tid: 1 time og 41 minutter

Forbrant kalorier: 1155

Fettprosent av kalorier. 12%

Gjenomssnittshastighet: 8,3 km

Makimum hastighet: 10,4 km

Gjemmomsnitt steglengde: 88 cm

Løpsindex: 42

Gjennomsnittspuls: 134

Maks puls: 169

Minimum puls: 110

Sportssoner: 3 og 4

Grunnen til denne distansen, er at jeg hele tide prøver å jogge litt og litt lenger enn vanlig. Kan si jeg er «litt» sta. Jeg SKAL greie det. Prøver hele tiden å teste meg litt ut på de forskjellige aktiviteter som jeg utfører. Jeg tenker hele tiden, «bare litt til nå, bare litt til»

Før trening

Før trening

Mine treningsfiler

 

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Trening/ kosthold. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*

code

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.