Data fra en av Polar sine onlinetjenester

Siden jeg har byttet pulsklokke, har jeg tatt vare på alle mine gamle treningsfiler fra en av Polar`s onlinetjenester. I følge Polar selv, skal det komme i løpet av året en mulighet til å overføre mine gamle data til det nye stedet som jeg har nå. Venter derfor i spenning. Enn så lenge må jeg klare meg med å se at jeg må starte på nytt med nye treningsøkter. Legger derfor ut printscreen av det jeg har oppnådd med min Polar rcx gps (til høyre) og min nye til venstre. Merk at dette en fra 16 juni 2014 til 26 februar 2015 🙂

Fra gamle onlineMine treningsklokker

Varighet og distanse  Total kalorier Totale sportssonerFra personaltrainer juni 2014Fra personaltrainer juli 2014Fra personaltrainer august 2014Fra personaltrainer september 2014Fra personaltrainer oktober 2014Fra personaltrainer november 2014Fra personaltrainer desember 2014Fra personaltrainer januar 2015Fra personaltrainer februar 2015Min BMI er 24,4Ownindex 36-moderatSammenlagt 00Sammenlagt 0Sammenlagt 1Sammenlagt 2Sammenlagt 3Sammenlagt 4

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Treningsøkter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.