Crawl trening

I dag kjørte jeg en liten dobbeløkt med crawl trening. Ikke lange biten denne gangen, da jeg måtte stoppe klokken, da en dame spurte hvor mye klokken var. Jeg fortsatte å trene, uten å starte den igjen. 🙂

I det siste har jeg brukt mine zoomers (små svømmeføtter) til å trene med, men i dag bestemte jeg meg for å prøve mer uten. Fikk min datter til å filme meg, da det er lettere å se hva jeg gjør galt, og hva jeg må rette mer på. Høyere albue, rette armene mer ut og hodet litt lenger ned i vann så blir det bra. Her puster jeg etter hver tredje tak, isteden for hvert andre tak, da dette ble for slitsomt. Eneste som hjelper er trening, trening, trening..

 

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Treningsøkter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*

code

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.