Crawl trening

I dag tok jeg turen til utebassenget som åpnet i går 1 juni. Det småregnet og tempraturen var ikke mer en 14 grader, men det stoppet ikke meg for å øve på det jeg har lært. I dag øvde jeg på kun å rotere med overkroppen og riktig pusteteknikk. Det var uvant å svømme i en 50 meters basseng, da jeg i det siste har svømt i 25 meters bassenger 🙂

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Treningsøkter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.