6 km løping på tredemølle

Etter sirkeltreningen som jeg ble med på mandag 16 april, var jeg ikke så støl tirsdag morgen, men av en eller annen grunn, ble jeg litt stølere i kroppen i dag. Det skremte meg ikke å ta en liten løpetur på mølla alikevel. Siden min kone har bursdag i dag, kom jeg relativt tidlig hjem.

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Treningsøkter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.