50 km løp på 1 uke

I det siste har jeg fokusert på å få opp kondisen, siden det snart en halvmaraton. Det har resultert i at forrige uke løp jeg 50 km fordelt på 4 dager. Mandag 19/3 løp jeg 16,06 km, onsdag 21/3 løp jeg 10,12 km, fredag 23/3 løp jeg 10,03 km, søndag 25/3 løp jeg 14,04 km. Totalt blir det 50.3 km. Så nå blir det noen dager med hvile før jeg er i gang igjen. Nå som finværet er snart på plass, er det også sykkeltrening som gjelder, noe som jeg også gleder meg til.

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Treningsøkter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*

code

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.